Ung hattrickhelt sender Hobro videre

Hobro vandt onsdag med 5-1 over Slagelse B&I.

Gæsterne fra Hobro kom bedst fra start i Slagelse mod SBI fra Danmarksserien.

Hjemmeholdet fik med nød og næppe afværget et farligt hjørnespark i kampens første minut, men på det efterfølgende hjørnespark steg Yaw Amankwah til vejrs og headede Superliga-mandskabet i front. 1-0.

Hobro fortsatte presset, men formåede ikke rigtigt at veklse dominansen til deciderede målchancer. I stedet måtte Jacob Tjørnelund udgå med en skade efter en halv times spil. Han blev afløst af Björn Kopplin.

Kort før pausen fik gæsterne så fordoblet deres føring. Målscoreren blev den kun 20-årige Sebastian Grønning, der bragede et langskud i kassen.

Efter pausen fik hjemmeholdet så reduceret til 2-1 ved Mikkel Rygaard Jensen, og kort efter var et hovedstød tæt på også at udligne Hobros føring. I stedet for en udligning fik gæsterne udbygget deres føring.

Endnu engang var det Sebastian Grønning, der var helten for Hobro, da han headede nordjyderne på 3-1.

Med 20 minutter igen blev kampen så endeligt lukket. Björn Kopplin sendte et indlæg i feltet, og forrest på det kom ingen ringere end Sebastian Grønning, der dermed kunne fuldende sit hattrick.

Med fem minutter igen ville Danny Olsen også lege med. Han bragede endnu et langskud i kassen til stillingen 5-1, som også blev kampens resultat.