Vatsadze helten, da AGF hentede sejr trods vildt overtidsdrama

Nyoprykkede AGF fik en fantastisk start på livet i den bedste danske række, da man slog rivalerne fra Brøndby med 2-1.

AGF startede rigtigt godt på kampen, og havde flere gode muligheder.

Efter 8 minutter blev Mate Vatsadze, der blev topscorer i 1. division i sidste sæson, sendt afsted i dybden af Danny Olsen, og Bødlen fra Tbilisi tæmmede bolden med skulderen, tog afstand fra Daniel Agger, og lagde bolden iskoldt ind langs stolpen i Brøndby-målet med en flot inderside.

Så var tonen fra kampen ligesom lagt, og det fik Brøndby-tilhængerne i sving. Kampen blev spillet utroligt hårdt, hvilket fik både AGF- og Brøndby-angriberne til at blive tændte.

Kort før pausen blev en lang bold sendt i retning af AGF-feltet, og Jens Jønsson fik meget forkølet headet bolden tilbage mod Steffen Rasmussen, hvor Andrew Hjulsager dog dukkede op og sendte bolden tilbage til Teemu Pukki, der resolut bankede bolden ind bag Steffen Rasmussen.

Dermed gik holdene til pause til stillingen 1-1.

Efter pausen var det atter højt tempo, og hvem anden end Mate Vatsadze skulle i 57’ minut dukke op i feltet og score på oplæg af Elmar Bjarnason.

I overtiden var der vild dramatik, da Brøndby efter flere muligheder i feltet fik bolden i målet, men dommer Jens Maae dømte frispark til AGF-keeper Steffen Rasmussen.

Efter nogle utroligt vilde slutminutter klappede et kogende Ceres Arena minus de medrejsende Brøndby-fans af sejrende AGF-spillere.