God timing: Yussuf Poulsen på tavlen i sejr

Danske Yussuf Poulsen scorede det sidste mål i RB Leipzigs 5-1-sejr fredag aften over FC Köln i Bundesligaen.

Fodboldspilleren Yussuf Poulsen viste fredag aften målform inden den kommende uges landsholdssamling, da han scorede i RB Leipzigs 5-1-sejr på udebane over FC Köln i den tyske Bundesliga.

Danskeren begyndte opgøret på bænken, men kom ind i slutningen af kampen og slog det sidste søm i Kölns kiste.

Yussuf Poulsen var ikke det eneste danske islæt på banen i Köln.

Højrebacken Rasmus Carstensen startede inde og spillede hele opgøret for hjemmeholdet, der kæmper for overlevelse.

Köln ligger på 16.-pladsen, der giver adgang til nedrykningsplayoff. Der er syv point op til Bochum på 15.-pladsen.

Leipzig ligger derimod i den anden ende af tabellen og kæmper med om Champions League-pladserne.

Med fredagens sejr kravler Leipzig forbi Dortmund og op på fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League. Dortmund spiller søndag hjemme mod Eintracht Frankfurt.

Fredagens opgør var et underholdende et af slagsen.

Leipzig havde overtaget fra start, og efter et kvarter bragte Xavi Simons gæsterne foran.

Köln skabte også chancer offensivt, og blot tre minutter efter gæsternes føringsmål udlignede hjemmeholdets spydspids, Sargis Adamyan.

Ti dårlige minutter midt i anden halvleg blev dog dyre for Köln. I minut 63 gjorde Leipzigs Lois Openda det til 2-1, og fire minutter senere øgede selvsamme Openda føringen.

Tre minutter efter blev det også 4-1 ved gæsternes Amadou Haidara.

Yussuf Poulsen kom ind med et kvarter tilbage af opgøret.

Den danske landsholdsspiller skulle blot bruge otte minutter på banen, før han kom på tavlen.

Poulsen timede sit løb perfekt på et indlæg og dirigerede bolden over ved den fjerne stolpe med højrebenet.

Scoringen var nummer fem i indeværende sæson for danskeren i Bundesligaen.