Alle Afstemninger
 

Vendsyssel møder AC Horsens og FC Helsingør møder Viborg FF om to pladser i Superligaen - men hvem ender som vindere?

Kan Brøndby forlænge aftalen med Lebogang Phiri?

Tre spillere er nominerede til månedens spiller i Superligaen - Mikkel Duelund og Paul Onuachu fra FC Midtjylland samt Lyngby-keeper Jesper Hansen. Hvem skal vinde prisen?

Onsdag mødes AFC Ajax og Manchester United i Europa League-finalen i Stockholm, men hvilket hold ender med at vinde finalen?

To hold kæmper om at undgå en direkte nedrykning fra Superligaen, men hvilket hold trækker det korteste strå, når Esbjerg fB og AC Horsens mødes over to kampe?

Enten Hobro eller Vendsyssel vinder NordicBet Ligaen. Med to kampe igen har Hobro et forspring på to point til Vendsyssel, og de to hold mødes i sidste runde af ligaen. Hvilken klub tror du på vinder landets næstbedste række og rykker direkte i Superligaen?

Fire hold er i playoff om at undgå nedrykning fra Superligaen. Et af de fire hold overlever, mens to skal spille playoff mod hold fra NordicBet Ligaen om pladser i Superligaen. Det sidste af de fire Superliga-hold rykker direkte ud. Hvilket hold, tror du, rykker direkte ud af dansk fodbolds bedste række?

FC København og Brøndby IF mødes torsdag den 25. maj i DBU Pokalens finale i Telia Parken. Men hvem vinder finalen og kan dermed løfte pokalen?

Målet med en ny Superliga-struktur var dels at øge antallet af topkampe i foråret og dels at øge spændingen i bunden af Superligaen. Men har det indtil videre været en succes?

Andreas Cornelius er angiveligt meget tæt på at skifte FC København ud med Atalanta. Er det et godt skifte for angriberen?

Pages

SENESTE NYT...
OP | NED