Alle Afstemninger
 

Offensivspilleren fra FC Nordsjælland er efterspurgt, og med under et halvt år igen af sin aftale med FC Nordsjælland kan han forhandle med andre klubber om en kontrakt gældende fra 1. januar 2017. Men hvem ender Marcondes med at skrive med?

Hvem bliver Superliga-topscorer i den kommende sæson? Afgiv din stemme her.

Noget overraskende rykkede Huddersfield i Premier League, og nu er holdet i gang med at samle en trup, der skal sikre klubben overlevelse. Blandt andet Jonas Lössl og Mathias 'Zanka' Jørgensen.

Fire hold har mulighed for at komme i et europæisk gruppespil, men hvor mange af Lyngby, FC Midtjylland, Brøndby eller FC København tror du på kommer så langt?

Viktor Fischer er skiftet til Bundesliga-klubben Mainz - hvordan går det danskeren i sin første sæson i tysk fodbold?

De 14 Superliga-hold er godt i gang med at benytte sommeren på at forstærke sig. Men hvilken klub har indtil videre købt bedst ind?

Danmark åbnede med et nederlag på 0-2 til Italien ved U21-EM og har således kniven for struben før de sidste par kampe. Tror du på, at Danmark kan gå videre til semifinalen?

246 spillere er med ved U21-EM i Polen, og der er mange dygtige, unge og lovende spillere. Men hvilken spiller er den største stjerne, der er med ved U21-EM?

Det var en kæmpe overraskelse, at FC Helsingør rykkede op i Superligaen på bekostning af Viborg FF. Tror du på, at Christian Lønstrups mandskab kan undgå nedrykning fra landets bedste række?

De forsvarende Champions League-mestre Real Madrid møder Juventus FC i Champions League-finalen i Cardiff på lørdag. Hvem vinder trofæet?

Pages

SENESTE NYT...
OP | NED