• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Agger præsenteret i HB Køge: Vi skal i Superligaen

Foto: HB Køge

Det er ambitionen, at HB Køge skal rykke op i Superligaen i Daniel Aggers første kontraktperiode.

Af Anders Dehn

HB Køge har netop præsenteret Daniel Agger som cheftræner for klubben fra næste sæson. Det er hans første trænerjob, efter han stoppede sin aktive karriere i 2016, og han har fået en treårig kontrakt.

Med sig har han fået Lars Jacobsen, der ligeledes har skrevet kontrakt til 2024. Klubben skriver i en pressemeddelelse, at det er meningen, at den skal rykke op i Superligaen i løbet af de nye træneres første kontraktperiode.

Den kommende cheftræner stemmer i:

- Det skal være ambitionen. Både Lars og jeg er klar over, at der følger en masse forventninger med, når vi gør det her, men det skal vi kunne håndtere. Jeg håber, at alle i og omkring HB Køge bakker op, sådan at vi kan tage fodbolden i byen til det næste niveau. Vi kan ikke gøre det alene, men vi kommer med alt, hvad vi har af energi og med et ønske om at begejstre alle, der er involveret, siger Daniel Agger.

Trænerjobbet i HB Køge bliver ledig, når Auri Skarbalius tiltræder et nyt job som teknisk direktør hos Capelli Sport, der ejer klubben og er involveret i tyske MSV Duisburg og ghanesiske Inter Allies FC.

Både Agger og Jacobsen er i gang med at tage deres A-trænerlicens, og Agger fortæller, at han har brugt det seneste års tid på at overveje sin tilbagevenden til fodboldens verden.

- Tanken om at vende tilbage i en ny rolle i fodboldbranchen og teste sig selv har modnet sig det seneste år. HB Køge er det perfekte sted for mig at starte. Klubben hviler på sunde værdier og har et solidt fundament. Det afgørende for mig er, at jeg personligt kender flere af dem, der i hverdagen driver HB Køge. Jeg glæder mig meget til at komme i gang – og ja, jeg ser frem til igen at komme under pres, siger han.

Læs mere om ansættelsen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus