Foto: Imago
1. division

Ari Leifsson og Davíd Ingvarsson skal til Danmark

NordicBet Liga-klubben Kolding IF henter islandsk duo.

Kolding IF har haft gang i en større oprustning de seneste dage, hvor man har præsenteret Villads Westh fra Randers FC, Jeppe Pedersen fra AaB og målmand Lennart Moser med fortid i KAS Eupen og Union Berlin.

Der er dog mere nyt blod på vej til NordicBet Liga-klubben, som Tipsbladet får det beskrevet gennem islandske pressekilder.

Den islandske forsvarsduo Ari Leifsson og Davíd Ingvarsson er således på vej til Kolding IF's træningslejr i Tyrkiet. Kontrakterne er skrevet under, og de bliver derfor inden længe præsenteret i klubben. Fotbolti.net berettede om det som de første.

Kolding IF har hele januar været på jagt efter nyt blod til forsvaret, da man blandt andet har sendt Mathias Trier til Middelfart. Ari Leifsson, 25 år, skal dække ind i det centrale forsvar, hvor han kommer til på en fri transfer. Stopperen var senest på kontrakt i Strømsgodset i Norge.

Davíd Ingvarsson, 24 år, køber man fri af Breidablik for et mindre beløb. Begge forsvarsspillere bliver udstyret med længerevarende kontrakter.

Kolding IF er placeret på sjettepladsen i NordicBet Ligaen, og nu skal de to islændinge så hjælpe dem med at bevare placeringen, så man kan sikre sig en plads i oprykningsspillet til når ligaen bliver delt i to efter 22 spillerunder.