• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Eks-landsholdsspiller vil være formand i Holbæk

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere landsholdsspiller stiller op som bestyrelsesformand i Holbæk B&I.

Af Victor Risager

Den tidligere FC Nordsjælland-kaptajn og landsholdsspiller Nicolai Stokholm stiller op som formand i Holbæk B&I, der gør sig i 2. division. Det skriver sn.dk.

44-årige Nicolai Stokholm lagde støvlerne på hylden i sommeren 2014, og siden har han været ungdomstræner i Holbæk, mens han også er direktør i DGI Midt- og Vestsjælland. Nu vil han altså gerne være formand i Holbæk B&I.

Det sker på baggrund af intern uro i klubben, hvor der ifølge sn.dk især er uenighed om, hvorvidt man skal indgå en samarbejdsaftale med HB Køge. Det er Nicolai Stokholm modstander af, siger han.

- Det er klart, at når jeg stiller op som modkandidat til formanden (Kim Stroustrup, red.), så er jeg ikke enig. Som udgangspunkt er jeg ikke fortaler for samarbejdsaftalen med HB Køge, ud fra det jeg har hørt. Så der kommer noget, som den kommende bestyrelse skal forholde sig til, vurderer Stokholm til sn.dk og tilføjer, at han vil “skabe ro og en tydelig retning” i klubben.

Der vælges en ny bestyrelse i Holbæk B&I i næste uge.

Nicolai Stokholm nåede i sin karriere som midtbanegeneral at vinde Superligaen med FC Nordsjælland i 2013 og pokalturneringen i de to foregående sæsoner. Han fik også otte landskampe for Danmark. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus