• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

FC Fredericia haler ind på topholdene med sejr

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Fredericia snuppede alle tre point, da de søndag gæstede Vendsyssel FF i NordicBet Ligaen.

Af Victor Risager

Søndag bød på et spændende topopgør i NordicBet Ligaen, hvor rækkens nummer fem, Vendsyssel FF, tog imod rækkens nummer tre, FC Fredericia. Og her sikrede Fredericia sig alle tre point og halede dermed ind på topholdene i rækken. 

I første halvleg havde både Vendsyssel og Fredericia gode chancer ved henholdsvis Wessam Abou Ali og Dennis Høegh, men ingen af dem fik sendt kuglen i kassen. Dermed var der ikke blev scoret, da de to hold gik til pause efter de første 45 minutter. 

FC Fredericia pressede på efter pausen, og det gav hurtigt pote. Efter knap 60 minutter havde værternes Søren Henriksen hånd på bolden, og så fik Fredericia chancen fra ellevemeterpletten.

Straffesparket tog Victor Torp sig af, og midtbanespilleren, der er lejet hos FC Midtjylland, svigtede ikke og sendte bolden sikkert i mål.

Vendsyssel FF jagtede efter en udligning, og de sendte i den forbindelse Bradford Jamieson IV i aktion. Det kastede et par chancer af sig i kampens sidste 20 minutter, men udligningen udeblev dog.

Dermed sikrede FC Fredericia sig alle tre point og rykker i NordicBet Liga-tabellen op på siden af Viborg FF, der i denne weekend smed point. Samtidig er de nu også syv point fra Vejle, der også smed point og aktuelt er på førstepladsen. 

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.