• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division tipsbladet.dk

Hobro-målmand skulle løfte en svær arv: Jeg følte mig klar

Foto: Getty Images

Adrian Kappenberger er Hobro IK's nye førstemålmand efter mange år med Jesper Rask i spidsen, og starten er gået rigtig godt, føler han selv.

Af tipsbladet.dk

Det er aldrig let at gå ind og løfte en opgave, som ens forgænger har udført med stor styrke og popularitet. Det har dog været opgaven for Adrian Kappenberger, der overtog buret i Hobro IK efter, at Jesper Rask valgte at sige stop.

Og det har været noget af en arv at tage på sig, men starten har været god.

Sådan lyder meldingen nu fra hovedpersonen selv, der evaluerer over den første tid:

- Det skulle man da lige vænne sig til. Det har været to lærerige men også lange år, hvor jeg synes, at jeg har trænet benhårdt for at komme til det. Jeg synes, at jeg har følt mig klar til at få mere ansvar og komme ind at bidrage på banen, siger Adrian Kappenberger til Hobro IK TV og fortsætter:

- Det har egentlig været nemmere, end jeg regnede med. Men det er klart, at når man står i det, så er det nogle andre processer, man skal tage stilling til. Men jeg har nogle gode holdkammerater, der også har hjulpet på det. Jeg tror aldrig, at du tager et sted hen for at være reservemålmand. Jeg så mere mig selv som konkurrent, og det var den indstilling, jeg gik ind til hver eneste kamp med, fortæller Adrian Kappenberger.

Adrian Kappenberger og Hobro har lukket en del mål ind i denne sæson. 21 af slagsen, og det placerer med 16 træffere for Hobro på en syvendeplads i 1. division med 16 point efter 11 kampe.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus