• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Hyballa anklager spillerne: De lyver

Foto: Getty Images

Peter Hyballa er bestemt ikke tilfreds med, hvordan spillerne har været på det seneste.

Af Oliver Okstrøm

Peter Hyballa har nærmest siden sin begyndelse i EfB været i modvind, hvor beskyldninger om hårde metoder, som blandt andet handler om mobning af spillere og mere elller mindre fysisk afstraffelse som en vredet brystvorte.

Det har siden medført, at 21 spillere i Esbjerg-truppen har underskrevet et åbent brev, hvor man kritiserer den tyske træner. Det er nu noget, som han svarer igen på i et interview med Ekstra Bladet, hvor han peger på, at der ikke bliver talt sandt i brevet.

- Ja, spillerne lyver. Jeg slår ikke nogen og har aldrig gjort det. Der er mange spillere, der kan lide mig. Hvorfor skriver du ikke det? 13 spillere har ikke skrevet under, lyder det fra Peter Hyballa.

På banen er det heller ikke blevet til den bedste start for tyskeren. Det blev først til 1-1 mod Vendsyssel, og lørdag tabte vestjyderne med 1-3 på hjemmebane til Helsingør. Det har nu fået ham til at efterlyse nye spillere.

Til førnævnte avis peger han på, at der var for få, der er med til trække i samme retning, og derfor er transfervinduet 'heldigvis' åbent frem til 31. august for Esbjerg-klubben til at finde nye spillere.

Selv har Hyballa også peget på, at der er blevet udøvet gruppepres i forbindelse med underskrivningen af det åbne brev. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020