• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Italiensk klub ser dansk talent an

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

18-årige dansk midtbanespiller skal i den kommende uge træne med hos Vicenza i Serie B.

Af Victor Risager

En håndfuld danske spillere er i løbet af det seneste år rykket til italiensk fodbold, og endnu en kan være på vej til støvlelandet.

Over for bold.dk afslører agent Lennart Bak således, at 18-årige Emil Seedorff fra Hobro IK i den kommende tid skal prøvetræne hos Vicenza, der gør sig i Serie B. Søndag rejser den unge midtbanespiller sydpå.

- Vicenza har haft sin scout til at kigge på Emil og synes, han ser spændende ud, så nu skal han derned, så de kan se hinanden an. Det er klart, det bliver en kæmpe oplevelse for Emil at komme ned og spille med nogle af de bedste ungdomsspillere i Italien, siger agent Lennart Bak til bold.dk.

Emil Seedorff skal i første omgang prøvetræne i Vicenza fra søndag til torsdag, og han skal træne med ungdomsholdet, lyder det.

Hidtil står den 18-årige midtbanespiller noteret for én førsteholdskamp for Hobro IK, mens han i denne sæson har scoret to mål på syv kampe for nordjydernes U19-hold ifølge Transfermarkt.

I den italienske liga spiller danske stjerner som Joakim Mæhle, Simon Kjær, Mikkel Damsgaard og Andreas Skov Olsen, mens der også er en håndfuld spillere med rødbedefarvet pas i den næstbedste italienske række. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020