• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Jonas Dal bliver ny cheftræner i FC Fredericia: Han skal føre os i Superligaen

Jonas Dal bliver ny cheftræner i FC Fredericia: Han skal føre os i Superligaen
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Når Jesper Sørensen til sommer forlader FC Fredericia, tager Jonas Dal over. Han er aktuelt cheftræner i 2. divisionsklubben Kjellerup IF.

Af Anders Dehn

Det er efterhånden snart to år, siden Jonas Dal blev fyret i Esbjerg fB. Siden fulgte et uskønt forløb, hvor parterne ikke kunne blive enige om vilkårene for at skilles, og Dal derfor ikke kunne tage et nyt job.

Til sidst fik den tidligere succestræner i Hobro IK dog en tjans i 2. divisionsklubben Kjellerup, og den skifter han til sommer ud med 1. division og FC Fredericia. Det fortæller sidstnævnte i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for at have fået Jonas Dal om bord i FC Fredericia. Det har været en længere proces, hvor vi har haft flere kvalificerede ansøgere til samtale, og på baggrund af de samtaler er valget faldet på Jonas, siger Fredericia-direktør Stig Pedersen.

Jonas Dal slog sit trænernavn fast, da han stik mod all odds var med til at rykke deltidsprofferne fra Hobro op i Superligaen og endda til overlevelse i holdets første sæson. I FC Fredericia håber de, at træneren kan gentage den bedrift.

- Jonas ved, hvad han går ind til, han kender vores trup, han kender os, og vi kender ham. Vi forventer, at Jonas Dal kan bringe os op i Superligaen, fortæller Stig Pedersen.

Trænerjobbet i FC Fredericia bliver ledigt til sommer, fordi den nuværende cheftræner, Jesper Sørensen, forlader klubben. Holdet ligger lige nu nummer seks i 1. division og har kun tre point op til den top 3, som vil sikre to playoffkampe mod et Superliga-hold.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.