• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Klubejer filmede politiker i smug: Nu beklager han

Jordan Gardner til venstre i billedet. Foto: FC Helsingør

Helsingør-ejer har måttet beklage, at han i smug filmede lokalpolitiker og lagde videoen på Twitter.

Af Kenneth Jensen

Der er udfordringer i FC Helsingør, hvor man lige nu topper 1. division og er godt på vej mod Superligaen. Problemet er bare, at man formentlig er tvunget til at spille et andet sted end Helsingør, da det ganske nye sta stadion ikke lever op til Superliga-kravene.

Men det er ikke det eneste, der ulmer omkring klubben og ejer Jordan Gardner. Det skriver Helsingør Dagblad.

Avisen har taget et screenshot af et tweet fra Jordan Gardner - et tweet, der senere er blevet slettet - hvor det fremgår, at han i smug har filmet en lokalpolitiker, der i forbindelse med en kamp ikke jubler, hvilket Jordan Gardner er oprørt over, da han ikke forstår, hvorfor hun er mødt frem - udover at der snart er valg.

Betina Svinggaard, der er byrådsmedlem i Helsingør Kommune og formand for Idræts- og Fritidsudvalget i kommunen, har forklaret, at hun fik en vigtig sms, hun måtte svare på, og i øvrigt også finder det ubehageligt at blive filmet.

Jordan Gardner har som nævnt senere slettet tweetet og videoen.

- Jeg har slettet mit tweet, for det var ikke meningen, at jeg skulle være respektløs over for nogen. Det oprindelige tweet var skrevet i en løs tone, og det ville jeg følge op på, men det var en fejl, og det beklager jeg, siger Jordan Gardner til Helsingør Dagblad, men holder fast i, at han ikke forstår, hvorfor politikeren var mødt frem uden - ifølge ham - vise specielt stor interesse i kampen.

Helsingør endte med at vinde opgøret mandag aften mod FC Fredericia med 4-1 og topper dermed rækken et enkelt point foran Hvidovre IF.

Klubbens hovedsponsor har i øvrigt afvist at tage med til Farum, hvis det er her, man ender med at skulle spille sine Superliga-kampe grundet stadion i Helsingør, der ikke lever op til kravene i dansk fodbolds bedste række. Læs den historie her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020