• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Jonas Kongerslev Nygaard

Officielt: AGF henter Daniel Christensen

Officielt: AGF henter Daniel Christensen
Illustration

Daniel Christensen skifter til AGF på en toårig aftale. Han har første træningsdag fredag.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

AGF fortsætter med at forstærke holdet forud for de kommende udfordringer i NordicBet Ligaen. Klubben har nemlig netop meddelt, at den har hentet Daniel Christensen på en toårig aftale, og det glæder cheftræner Morten Wieghorst, som ser frem til at få glæde af Christensens evner.

- Daniel besidder de kvaliteter, vi er på udkig efter. Han er rolig med bolden, pasningsstærk og generelt teknisk dygtig - og især hans sparketeknik med venstrebenet har et rigtig højt niveau. Han har også den helt rette robusthed. Enhver træner vil gerne have spillere, der spiller uge efter uge, og jeg tror, at det overrasker de fleste, når de hører, hvor mange Superliga-kampe Daniel har spillet de seneste år. Han har altid haft et godt teknisk niveau, og i SønderjyskE har han også fået oparbejdet en langt bedre fysik. Han kan bruges både som back og kant, og han vil være med til at skærpe konkurrencen om pladserne i vores venstre side, siger Morten Wieghorst til AGF's hjemmeside.

Daniel Christensen har de seneste par år tørnet ud for Sønderjyske, men nu var tiden inde til at gå videre i karrieren.

- Efter tre gode år i SønderjyskE har jeg valgt at søge nye udfordringer, og da AGF dukkede op som en mulighed, var jeg ikke i tvivl. Jeg synes, det er et spændende projekt, klubben har gang i. Det kan godt være, at det er en liga ned, men som klub er det et niveau op for mig. AGF er en storklub med en helt anden opbakning og et helt andet pres. Det emmer af fodbold i byen, og det tiltaler mig. Jeg vil gerne ind og bidrage med noget seværdigt, offensivt fodbold og en masse fight. Den måde Morten Wieghorst gerne vil spille på, tiltaler mig helt ekstremt meget, og jeg føler også, at det passer godt til mine kvaliteter. Ja, jeg glæder mig helt vildt til at være en del af Det Nye AGF og møde mine nye holdkammerater, siger Daniel Christensen endvidere.

Christensen har i alt spillet 120 Superliga-kampe for AaB og senest Sønderjyske.

AGF har tidligere hentet Andreas Laudrup, Nicolai Johannesen og Lukas Fernandes denne sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus