• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Succestræner til Superligaen? Et spændende sted

Foto: Getty Images

Christian Lønstrup kan sagtens se sig selv skifte til en Superliga-klub.

Af Mads Bye Marboe

Han har tidligere været en del af den bedste danske fodboldrække med FC Helsingør, og Christian Lønstrup har ikke problemer med at forestille sig, at han bliver cheftræner i Superligaen igen.

Den 52-årige træner nyder i øjeblikket stor succes i Hillerød, hvorfor han er kommet på tale i større klubber, og Lønstrup er åben for andre adresser. Det fortæller han til TV3 Sport.

- Jeg er et godt sted, men jeg er også åben for andre ting. Jeg har været i Superligaen og været oppe og snuse til det, og jeg synes, det var et spændende sted. Det er vel også en del af en træners udvikling at blive bedre og bedre, og det ypperste i Danmark er jo Superligaen, så man skal ikke udelukke noget.

Tidligere på året forlængede Lønstrup dog sin kontrakt med Hillerød, så hvorfor finder han det interessant at blive i klubben?

- Det er vores udvikling. For tre år siden da jeg startede, lå vi nummer ni i 2. division Øst. Så ryger vi op i den landsdækkende og bliver blandt de to bedste og ryger op i 1. division, og alle sagde, vi ville rykke ud. Det gjorde vi ikke, og nu er vi tæt på top-6.

- Så længe jeg kan se, der er en progression, der går den rigtige vej, og jeg egentlig har opbakning fra spillerne og fra mit bagland, synes jeg, det er et spændende sted at være. Men det skal jo ikke blokere mig fra at komme andre steder hen; det er jo ikke der, vi er.

Hillerød ligger i skrivende stund nummer otte i NordicBet Ligaen med to point op til Kolding på sjettepladsen.

Hør Christian Lønstrup sætte ord på sin fremtid i afspilleren over artiklen.