Video : Tipsbladet
1. division

Tidligere BIF-talent jagtes: Har klausul i aftalen

Det tidligere Brøndby-talent Christian Enemark kan være på vej til Kolding, da han ifølge Tipsbladets oplysninger har en nedrykningsklausul i Næstved.

Et spændende skifte kan være under opsejling.

Det tidligere Brøndby-talent Christian Enemark kan nemlig være på vej væk fra Næstved, som han har spillet 120 kampe for.

Ifølge Tipsbladets oplysninger har den 25-årige midtstopper en nedrykningsklausul i sin kontrakt, som gør, han frit kan skifte denne sommer, hvis den altså bliver taget i brug.

Som bekendt sluttede Næstved på 11. pladsen i NordicBet Ligaen, og klubben skal derfor en tur ned i 2. Division.

Der er selvsagt stor interesse for en spiller som Christian Enemark, der potentielt kan skifte frit og frit.

Tipsbladet kan fortælle, at Kolding er blandt de mest interesserede klubber, mens flere andre NordicBet Liga-klubber også har meldt deres interesse.

Anders Hansen fra NextStep Sports Management, der er agent for Christian Enemark, bekræfter over for Tipsbladet, at der er interesse i Enemark.

- Selvfølgelig er der interesse for en spiller som Christian Enemark, der har vist god figur i Næstved.

- Men jeg kan desværre ikke kommentere på konkrete klubber og hans kontraktlige forhold, fortæller Anders Hansen til Tipsbladet.

Christian Enemark har været en del af Brøndby Masterclass i store dele af karrieren. I 2017 fik han to Superliga-kampe for førsteholdet, men i 2019 vinkede han farvel til klubben, efter hans kontrakt udløb.

Siden har han spillet i både AB og Næstved – og måske snart Kolding IF.