Video : Tipsbladet
Benelux

Anbefaler belgisk klub at hente Brøndby-stjerne

Club Brugge bør ifølge mediet gå på keeperjagt for at finde en konkurrent til Simon Mignolet, og her bør de se efter Mads Hermansen, lyder det.

Mads Hermansens tid i dansk fodbold lakker med stor sandsynlighed mod enden. 

Brøndby-keeperen vil ikke forlænge kontrakten, og meget peger mod et sommersalg. 

Hvor turen i så fald går hen vides ikke, men ifølge det belgiske medie Voetbal Primeur så bør han være en overvejelse i Club Brugge.

Mediet mener, at førstemålmand Simon Mignolet skal have noget konkurrence, og derfor har de listet otte målmænd op, som klubben bør overveje. Her er planen, at det i første omgang er som reserve for den tidligere Liverpool-målmand, men at han på sigt skal tage over. 

Det er så her, at Mads Hermansen kommer ind i billedet.

- Med sine 1,85 meter er danskeren ikke en af de højeste, men han har været fast mand i Superligaen i to år. Der findes ikke så mange målmænd, som fik deres professionelle debut i en alder af 20 år. Det går stærkt for Hermansen, der allerede er reserve for Kasper Schmeichel på landsholdet. Da sidstnævnte efterhånden er i karrierens efterår, så kun Hermansen-imperiet snart begynde, skriver mediet som begrundelse for valget af Mads Hermansen.

Mads Hermansen har tidligere været rygtet til Burnley, der er rykket op i Premier League. Meget tyder dog på, at klubben køber James Trafford. 

Ekstra Bladet har tidligere meldt, at Brøndby kigger på Viborg-målmanden Lucas Lund Pedersen som en mulig afløser for Hermansen, hvis han sælges denne sommer.