Video : Tipsbladet
Benelux

Belgisk mester køber tidligere FCN-spiller

Tidligere FC Nordsjælland-spiller skifter til Royal Antwerp.

I sidste sæson var han hos FC Nordsjælland og spillede masser af kampe i U19-Ligaen, men lejeaftalen med den danske klub blev ikke vekslet til en permanent aftale.

Derfor har midtbanespiller Mahamadou Doumbia skullet kigge andetsteds for at finde en mulighed i Europa. Og den har han nu fundet.

Det er den belgiske mester Royal Antwerp, der fortæller, at man på sidstedagen i det belgiske transfervindue har formået at hente Doumbia ind på en fireårig aftale.

Midtbanemanden fra Mali er blevet købt i JMG Bamako, og han kommer til at starte på Royal Antwerps ungdomshold og skal derfra forsøge at spille sig op på førsteholdet.

Den 19-årige lavede fem mål i 16 kampe for FC Nordsjællands U19-hold i sidste sæson.

Om Mahamadou Doumbia sagde sportsdirektør Jan Laursen i forbindelse med afskeden med midtbanespilleren:

- Doumbia har været en vigtig del af U19-holdet og de bronzemedaljer, som holdet vandt i denne sæson. Samtidig har han bidraget til det stærke træningsmiljø i Superliga-truppen, og han har udviklet sig både spillemæssigt og personligt, men konkurrencen om pladserne og spilletiden på midtbanen har imidlertid været utrolig stærk. Vi takker ham for indsatsen og ønsker ham alt det bedste fremover.

Nu prøver han altså lykken i Royal Antwerp.