• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

- Det er svært, når man ikke spiller kamp i 3 uger

Foto: Getty Images

Danske Mohamed Daramy er ikke på holdet i AFC Ajax. Senest var han med ungdomsholdet. Han fortryder dog ikke sit skifte.

Af Kenneth Jensen

Han blev købt for op mod 100 millioner kroner, men indtil videre er det ikke meget, AFC Ajax har fået ud af danske Mohamed Daramy.

Kantspilleren, der startede efterssæsonen i FC København i forrygende form, har endnu til gode at vise stabiliteten i Ajax, men han arbejder hårdt på at overbevise træner Erik ten Hag om, at han skal have chancen.

Hollænderen har sagt, at danskeren skal blive bedre defenisvt, og det fik Daramy mandag lov til at arbejde på, da han var med i en reserveholdskamp for AFC Ajax.

- Det er svært, når man ikke spiller kamp i tre uger, og så er man pludseligt tilbage på banen. Man mister rytmen, sagde Mohamed Daramy til Het Parool efter kampen for Jong Ajax.

Danskeren har ikke været i startopstillingen siden opgøret mod Besiktas, hvor han blev udskiftet efter de første 45 minutter af kampen.

Kantspilleren er tålmodig.

- Jeg forventede ikke, at jeg med det samme skulle spille i Ajax. Sådan var det også i FCK, da jeg først kom med som ungdomsspiller. Det tog to år, før jeg kom i startopstillingen, siger danskeren.

Selv om han er tålmodig, havde  han håbet på mere.

- Niveauet i Ajax er meget højere. Der er så mange gode fodboldspillere her. Det er selvfølgelig skuffende (ikke at spille mere), men nogle gange går det sådan i fodbold. Jeg fortryder ikke min transfer, og jeg ved, hvad der forventes af mig. Jeg håber på flere minutter, for jeg vil gerne vise offentligheden, hvad jeg kan, siger danskeren.

Mohamed Daramy har indtil videre spillet 11 kampe for AFC Ajax.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020