• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

FC Midtjylland-bomber lyner to gange i Belgien

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Superliga-klubben FC Midtjylland har udlejet angriber, og han er på vej mod at blive et hit i belgisk fodbold.

Af Kenneth Jensen

Han sad helt ude i FC Midtjylland til at indlede denne sæson med, og derfor har angriber Sory Kaba også haft et efterslæb i belgiske OH Leuven. 

Angriberen, 26 år, blev på sidstedagen i transfervinduet udlejet fra FCM til den belgiske klub efter et forløb i FC Midtjylland, hvor han til sidst ikke var i høj kurs hos den sportslige sektor såvel som ledelsen. Bo Henriksen talte om tre vanvittige ting, som Kaba havde lavet, og så pegede han på, at det var vigtigt for kulturen i FCM, at Kaba er væk.

Angriberen fra Guinea ser også ud til at have haft godt af luftforandring, for Sory Kaba er for alvor kommet i gang i OH Leuven. Angriberen scorede midt i oktober mod Standard Liege, og søndag fik han sin første plads i startopstillingen. Det udnyttede han til at sætte to mål ind i sejren på 4-1.

Sory Kaba er da også tiflreds med det, han har fået leveret i OH Leuven.

- Jeg er selvfølgelig glad for at score to mål i min første kamp fra start, men det vigtigste var holdets præstation. Det er en vigtig sejr for os. Efter tre uafgjorte kampe i træk havde vi virkelig brug for en sejr, siger Sory Kaba til STVV efter kampen.

Angriberen, som OH Leuven har en købsoption på, føler sig klar på mere fodbold nu.

- Jeg har det godt, selv om jeg har stadig har noget at arbejde med i forhold til fysikken. Træneren giver mig selvtillid, og jeg vil gerne give noget tilbage. Vi skal bare fortsætte på denne måde som hold, og så kommer resultaterne.

OH Leuven ligger nummer15 i den bedste belgiske række. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020