Video : Tipsbladet
Benelux

Fredberg afviser FCK: Er ikke færdig i Anderlecht

Jesper Fredberg mener ikke, at han er færdig med arbejdet i Anderlecht.

Den danske Anderlecht-sportsdirektør Jesper Fredberg er på det seneste blevet nævnt som en, som FC København gerne ser som deres nye sportsdirektør efter afskeden med Peter Christiansen, der er rejst til Wolfsburg.

Selv slår Fredberg dog fast, at han ikke skal nogen steder. Det fortæller han om i et interview med belgiske Het Nieuwsblad.

- København? Jeg er her, fortæller han, da det nye kampprogram for den kommende sæson blev præsenteret.

Det står desuden klart for Fredberg, at han stadig har en del at lave i Anderlecht.

- Jeg er glad her og har stadig unfinished business. Vores ambition er ikke igen at ende med den følelse, vi havde efter sidste sæson. Når man kommer så tæt på titlen, føles det ikke som om, man har vundet en tredjeplads, siger han og fortsætter:

- Vi vil næste sæson konkurrere om priserne, hvad enten det er titlen eller pokalen. Jeg håber at kunne styrke vores hold yderligere, men det vil også afhænge af klubber, der er interesserede i spillere, som vi helst vil beholde, lyder det fra Fredberg.

43-årige Jesper Fredberg kom til Anderlecht i januar 2023, hvor han i den seneste sæson var med fremme om det belgiske mesterskab. Men efter to nederlag i de to sidste kampe endte de på en tredjeplads med fire point op til førstepladsen.

Tidligere har han været sportslig ansvarlig i klubber som Viborg, Panathinaikos og Omonia Nicosia.