• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Christian Fomsgaard Jensen

Heerenveen henter Viborg-talent

Foto: SC Heerenveen

SC Heerenveen henter 16-årige Emil Frederiksen i Viborg FF på en 2,5 årig kontrakt.

Af Christian Fomsgaard Jensen

SC Heerenveen har skrevet kontrakt med den 16-årige dansker Emil Frederiksen. De henter ham på en kontrakt, som starter i januar 2017 og løber 2,5 år frem. Frederiksen skifter fra Viborg FF. Emil Frederiksen er en venstrefodet spiller, som kan spille 10'er positionen.

- Emil er en kreativ og teknisk dygtig spiller med en god fornemmelse af positionerne. Han har også stadig evnen til at lave mål. Vi er glade for, at vi kan få ham ind på vores ungdomsakademi, siger Gerry Hamstra, som er teknisk direktør i klubben til Heerenveens hjemmeside.

I Viborg er man kede af at miste Emil Frederiksen, som har spillet hele sin karriere i klubben. 

- Emil er et stort talent, som vi gerne havde set fortsætte med at spille i Viborg, men samtidig er vi også stolte af, at vi har udviklet en ung spiller til en større klub i udlandet. Det bliver en spændende udfordring for ham, og vi ønsker Emil og familien alt det bedste, siger udviklingschef Orla Højris til vff.dk 

Hvis navnet Frederiksen og Viborg virker bekendt, så skyldes det naturligvis, at Emil Frederiksen er den gamle Viborg-legende Søren Frederiksens søn. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus