Her er Lasse Vigen Christensens nye klub
Foto: ADO Den Haag
Benelux

Her er Lasse Vigen Christensens nye klub

Lasse Vigen Christensen rykker tilbage til udlandet.

Han var i Danmark og Silkeborg et halvt års tid, og nu kan Lasse Vigen Christensen pakke taskerne igen og søge mod Benelux.

Midtbanespilleren er netop blevet præsenteret som ny mand i hollandske ADO Den Haag.

Det er et halvt år siden, at Lasse Vigen Christensen forlod Zulte Waregem og tog til Silkeborg IF på en fri transfer. Han skrev kun under på en aftale, der løb til sæsonens afslutning. Og nu dribler han så videre.

Danskeren er blevet præsenteret i ADO Den Haag på en toårig aftale.

Her skal han forsøge at få sat sig på en fast plads i startopstillingen. Det var han ikke i stand til i Silkeborg, ligesom der til sidst også var problemer i Zulte Waregem.

- Jeg har fået en god fornemmelse efter samtalerne med klubben, og jeg er glad for at være her. Jeg ser frem til at møde alle og håber først og fremmest, at jeg kan yde et vigtigt bidrag til holdet, siger danskeren.

Lasse Vigen Christensens nye klub har tråde til Brøndby IF, som han også selv har spillet for tidligere. Den er ikke ejet af Global Football Holdings, men er ejet af David Blitzer, der har aktier i GFH. 

I ADO Den Haag bliver den tidligere Brøndby-spiller holdkammerat med Justin Che, der er udlejet fra BIF.

Vigen fik sin fodboldopvækst i Esbjerg og rykkede som ung til Fulham. Siden var han forbi Burton, inden han blev hentet til Brøndby. Derefter altså Zulte Waregem, Silkeborg og nu ADO Den Haag.