• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Ny Ajax-dansker har fået Christian Eriksens gamle værelse

Foto: Ajax

Jeppe Kjærs værelse i Amsterdam er tidligere blevet beboet af andre danske stjerner.

Af Victor Risager

Jeppe Kjær blev fredag præsenteret i AFC Ajax, og i det hollandske har den nu tidligere AC Horsens-spiller fået et værelse, som andre danske profiler tidligere har boet i. Det fortæller han til Horsens Folkeblad.

I forbindelse med forhandlingerne med Ajax har Jeppe Kjær besøgt den værtsfamilie, han skal bo hos, og de har tidligere haft succesfulde danskere boende.

Læs også:60 spillere: Mohammed Kudus kan stadig vinde Golden Boy

Således har Jeppe Kjær fået netop det det værelse, som landsholdsstjernen Christian Eriksen i sin tid boede på, mens også et par andre danske spillere har boet der i løbet af deres tid i den hollandske storklub.

- Det er Christian Eriksens gamle værelse. Nicolai Boilesen og Lucas Andersen har også boet her. Der var også et par trøjer fra Christian Eriksen på værelset, siger Jeppe Kjær til Horsens Folkeblad og tilføjer, at han nok skal føle sig hjemme på sit nye værelse i Holland.

Læs også:Horsens-komet blev Superligaens yngste målscorer

Jeppe Kjær, 16 år, nåede at vise adskillige prøver på sit talent i foråret, hvor han debuterede på sin 16. fødselsdag, mens han også blev Superligaens yngste målscorer nogensinde. I alt nåede han at spille 11 førsteholdskampe i AC Horsens.

I Ajax skal den unge dansker i første omgang gøre sig på U18-holdet, men først har han lidt ferie. Horsens Folkeblad skriver, at han først skal møde den 7. september til første træning. 

Læs også:Stortalent vil ind og spille på stadion i Amsterdam

Læs også:Officielt: Superliga-stortalent skifter til Ajax i rekordsalg