• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Mikkel Fuhr Nielsen

Officielt: Mikkel Duelund har fremtiden på plads

Foto: NEC Nijmegen

Den danske offensivspiller tager endnu et år i hollandsk fodbold.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

- Lige nu ved jeg slet ikke, hvad der skal ske, så jeg lader være med at spekulere for meget over det og er åben overfor alt. Min agent undersøger jo løbende situationen, og så må vi se til sommer, hvor jeg skal spille.

Sådan sagde Mikkel Duelund, der er på kontrakt i Dynamo Kiev, til Tipsbladet tidligere på året, da han var udlejet til NEC Nijmegen. Nu er der så kommet en afklaring på danskerens fremtid.

Han har takket ja til endnu et år i NEC Nijmegen, som han igen udlejes til. Det oplyser den hollandske klub på sin hjemmeside. Offensivspilleren har gjort brug af FIFA's mulighed, for udenlandske spillere på kontrakt i ukrainske eller russiske klubber, om at skifte klub.

- Mikkel er en dygtig fodboldspiller, men han har haft store udfordringer med skader. Han kan bruges på mange positioner, men nu ser det ud som om, at hans vej tilbage er startet igen. Hvis han vender tilbage til sit gamle jeg, så har vi en rigtig god spiller, siger teknisk direktør Ted van Leeuwen.

25 optrædener nåede Mikkel Duelund for Nijmegen i sidste sæson, hvor han leverede tre mål og tre assists. Det skal han så forsøge at få til at blive til mange flere, når Æresdivisionen fløjtes op denne weekend.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.