Video : Tipsbladet
Benelux

Perez revser Yankuba Minteh: Tror han er blind

Kenneth Perez langer ud efter den tidligere OB-komet Yankuba Minteh, hvis præstationer for Feyenoord han mener er undervældende.

Så er Kenneth Perez ude med riven igen. Denne gang er det den tidligere OB-profil Yankuba Minteh, som står for skud.

Den 19-årige gambier er i denne sæson udlejet fra Newcastle United til Feyenoord, og med Minteh på holdet har Rotterdam-klubben ikke tabt en eneste af sæsonens første ni ligakampe - den tidligere OB'er har tilmed bidraget med tre scoringer. 

Det er dog ikke alle, der er imponerede over det gambiske stortalent, og blandt kritikerne er Kenneth Perez, der især mener, at Yankuba Minteh mangler overblik.

- Jeg tror, at Minteh er blind, siger den danske fodboldekspert, der arbejder for både TV 2 og ESPN, ifølge Voetbalprimeur.

Han mener, at offensivspillerens mangler kom til udtryk lørdag, hvor Feyenoord godt nok vandt 4-0 over Vitesse, men hvor Yankuba Minteh efter hans mening leverede en dårlig præstation.

- Han gjorde virkelig alt galt. Jeg så ham i en kamp, hvor han viste ret godt overblik og gjorde gode ting, men nu er han faldet meget langt tilbage, konstaterer Kenneth Perez. 

Danskerens ekspertkollega Karim El Ahmadi er enig med Kenneth Perez og påpeger, at Yankuba Minteh også mangler andet end overblik.

- Han mangler meget rent teknisk. Måske kan han forbedre sig og træffe bedre valg, men lige nu spiller han som en ung dreng, der kun fokuserer på sin egen personlige succes, siger El Ahmadi.

Yankuba Minteh blev i sommer købt af Newcastle United for 50 millioner kroner, og han blev med det samme udlejet til Feyenoord, hvor han skal gøres klar til på sigt at kunne begå sig i Premier League.

Lejeaftalen gælder for hele indeværende sæson.