Foto: IMAGO
Benelux

Stikker til Skov Olsen: Han er ikke noget specielt

Andreas Skov Olsen brænder for tiden banen af i belgisk fodbold, men det er ikke alle, der er lige imponerede over den danske kantspiller.

19 mål og otte oplæg i 38 kampe. 

Sådan lyder bundlinjen for Andreas Skov Olsens sæson i Club Brügge. 

Det ville mange nok tænke var et ganske fint udbytte, men der skal mere til at overbevise Tarik Tissoudali, der til daglig spiller i front for toprivalerne KAA Gent. 

- Andreas Skov Olsen fra Club Brugge? For mig er han en helt standard kantspiller. Ikke rigtig noget særligt, fortæller marokkaneren til avisen Het Laatste Niews ifølge VoetbalPrimeur. 

Udtalelsen kommer i kølvandet på uddelingen af den 'Gyldne Sko' i Belgien, der gives til den bedste spiller i belgisk fodbold hvert kalenderår. 

For 2023 løb Royal Antwerps Toby Alderwireld med æren - prisen blev uddelt i slutningen af januar. 

Vinderen findes på baggrund af stemmer fra udvalgte personer i den belgiske fodboldverden - heriblandt sportsjournalister, dommere, bestyrelsesmedlemmer i det belgiske forbund og tidligere vindere af prisen. 

Her endte Andreas Skov Olsen på en delt 14. plads - i øvrigt sammen med danske Anders Dreyer, hvilket Tarik Tissoudali ikke var synderligt imponeret over.

Selv endte Tissoudali på 23. plads.

Både Kasper Dolberg og Thomas Delaney var også at finde på listen over spillere, der havde modtaget stemmer, hvilket i sig selv er bemærkelsesværdigt, da de blot har spillet halvdelen af 2023 i belgisk fodbold.