Video : Tipsbladet
Bundesliga

Afviser Mikkel Kaufmann-rygter

Den tidligere FCK-angriber er blevet kædet sammen med et skifte tilbage til Karlsruher. Det bliver dog afvist af cheftræner, Christian Eichner.

Noget tyder på, at det har været en lige lovlig stor mundfuld for danske Mikkel Kaufmann med skiftet til Union Berlin. 

Meget peger i retning af, at han ikke er en del af cheftræner Urs Fischers planer, hvorfor han for nylig er blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra klubben - med al sandsynlighed på et lejeophold.

Der skulle efter sigende være stor interesse fra den andenbedste tyske række, heriblandt Karlsruher, hvor Kaufmann var på lejeophold i den forgangne sæson. 

Her brændte danskeren banen af med ti scoringer og otte assists. Det kunne derfor godt tænkes, at cheftræner Christian Eichner kunne være interesseret i at slå kløerne i danskeren igen. Den 40-årige tysker afviser dog, at man skulle have Kaufmann i kikkerten.

- Mikkel er Union Berlin-spiller. Jeg har ingen viden om, at Mikkel skulle være klar til et lejeophold eller kunne komme i betragtning til et lån. Derfor er han i øjeblikket ikke et emne hos os, fortæller Eichner på et pressemøde forud for Karlsruhers 2. Bundesliga-kamp mod Eintracht Braunschweig, ifølge ka-news. 

Kaufmann skulle dog være i betragtning hos Heidenheim, St Pauli og Düsseldorf. Det skrev det tyske medie Bild tidligere på ugen.