• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Bekymret over Mané-ankomst: Kan blive et problem

Foto: Getty Images

Oliver Bierhoff er bekymret for, at Sadio Mané i efteråret kan presse folk som Serge Gnabry eller Leroy Sané ud på bænken i Bayern München.

Af Lars Gram-Hanssen

Bundesligaen er denne sommer blevet en superstjerne rigere, idet Bayern München har hentet Sadio Mané i Liverpool.

Senegaleserens ankomst til München kan dog udvikle sig til et problem for Tyskland landshold. Sådan lyder det nu fra Oliver Bierhoff, der er direktør for det tyske fodboldforbund. 

- Det kan blive et problem, især i et VM-år, når der er for mange topspillere i truppen, som alle ønsker og har brug for minutter, og som forventer at spille, lyder det således, ifølge Bulinews, fra Oliver Bierhoff. 

Bayern München råder aktuelt over Robert Lewandowski, Sadio Mane, Leroy Sané, Serge Gnabry, Kingsley Coman og Eric Maxim Choupo-Moting i angrebet. 

- Bayern har stor bredde oppe foran. Jeg er nysgerrig på at se, hvad der kommer til at ske. Man må gå ud fra, at Sadio Mané, der er hentet ind i en toptransfer, bliver sikker starter. Hver enkelt spiller bør være klar over denne situation og beslutte sig for, hvad der er bedst for ham selv og hans udvikling. 

Af de ovennævnte spillere kan Robert Lewandowski dog potentielt være væk, når næste sæson sparkes i gang, idet polakken har presset på for at blive solgt. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.