Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bo Henriksen garanterer: Så klipper jeg mit hår af

Bo Henriksen kunne ikke overholde sit løfte om at drikke 10 flasker rødvin efter Mainz' overlevelse i Bundesligaen, men den danske succestræner er nu klar med et nyt løfte.

Bo Henriksen blev den store redningsmand i Mainz, efter at han kom ind og reddede Bundesliga-klubben fra nedrykning i denne sæson. 

Efter den vellykkede overlevelsesmission har Bo Henriksen dog ikke været i stand til at overholde sit løfte om at drikke 10 flasker vin, hvis Mainz blev i Bundesligaen. 

- Jeg kunne ikke gøre det, selvom jeg prøvede alt. I løbet af sommerferien vil jeg nyde et glas vin - men ikke 10 flasker. Det er ikke muligt, jeg er for gammel til den slags, lyder det ifølge Bild fra Bo Henriksen. 

Den tidligere FC Midtjylland-boss fortæller desuden, at 'hele Danmark', herunder landstræner Kasper Hjulmand, sendte ham lykønskninger, da det stod klart, at Mainz var sikret endnu en sæson i Bundesligaen. 

- Jeg modtog 3-400 beskeder, lyder det fra Bo Henriksen, der mest af alt værdsætter lykønskningerne fra familien. 

Forud for den kommende sæson er Bo Henriksen klar med et andet løfte, som dog realistisk set næppe nogensinde bliver aktuelt. 

- Hvis vi vinder mesterskabet, så klipper jeg gerne mit hår af, lyder det fra Bo Henriksen. 

Den danske succestræner regner desuden ikke med at få et opkald fra Bayern München, selvom den sydtyske storklub stadig ikke har fundet Thomas Tuchels afløser. 

- Jeg regner ikke med, at jeg får et opkald fra dem. Vi tabte 8-1, da vi mødte dem. Det er ikke den bedste jobansøgning, lyder det afslutningsvist fra Bo Henriksen. 

Ifølge Bild skal Bo Henriksen i den kommende tid holde sommerferie i Danmark og på Sardinien, inden forberedelserne til næste sæson begynder i juli.