• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Bundesliga-spiller får karantæne og bøde for usportslig opførsel

Foto: Getty Images

Union Berlin-forsvarsspilleren får nu to kampes karantæne efter en situation i en kampen mod Bayer Leverkusen i sidste uge.

Af Victor Risager

Union Berlin sikrede i fredags en imponerende sejr over Bayer Leverkusen på hjemmebane, men efter kampen blev der mest af alt talt om en situation mellem berlinernes Florian Hübner og gæsternes Nadiem Amiri.

Undervejs i kampen opstod der nemlig skærmydsler, og efter kampen blev det fra Leverkusen-lejren forklaret med, at Nadiem Amiri var blevet udsat for racisme og kaldt “skide afghaner” af Florian Hübner.

Læs også:Racisme-anklager kaster skygge over Bundesliga-kamp

Nu har det tyske fodboldforbund fældet dom i sagen, og de har straffet Union Berlin-spilleren med to dages karantæne samt en bøde på 150.000 kroner. Det meddeler DFB på sin hjemmeside.

Han har accepteret straffen. 

Det vurderes, at Florian Hübners opførsel var usportslig, hvorfor han får straffen. Fodboldforbundet har dog ikke fundet bevis for, at der skulle være tale om en racistisk kommentar.   

Læs også:Vanvittig scoring i Bundesligaen: Se det mindeværdige mål her

Florian Hübner har ifølge fodboldforbundet hævdet, at han sagde noget andet, og Nadiem Amiri har ikke afvist, at han måske hørte forkert.

Om ikke andet må Union Berlin klare sig uden forsvarsspilleren i de kommende to runder. Her skal de møde Augsburg på udebane lørdag, inden de i næste weekend tager imod Borussia Mönchengladbach på hjemmebane. 

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus