• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Frederik Rønnow-konkurrent skadet

Foto: Getty Images

Schalke 04 må undvære førstekeeperen i den næste tid.

Af Victor Risager

Førstevalget på målmandsposten i Schalke 04, Ralf Fährmann, må sidde ude i den kommende tid, efter at han har brækket ribbenet.

Det meddeler Bundesliga-bundproppen på sin Twitter.

I weekendens store nederlag til rivalerne Borussia Dortmund måtte keeperen efter blot en halv time, og siden er det altså blevet bekræftet, at han har brækket et ribben. Schalke melder ikke noget om, hvornår han ventes tilbage.

Schalke 04 har også den danske keeper Frederik Rønnow i truppen, men han er ligeledes ude med en skade i øjeblikket. Derfor tyder det på, at Michael Langer skal vogte buret i weekendens kamp mod VfB Stuttgart.

I forbindelse med skaden i starten af februar meddelte træner Christian Gross, at Frederik Rønnow ville være ude i to til tre uger. Det ville i så fald betyde, at han nærmer sig comeback.

Den tyske avis Der Westen kunne imidlertid samtidig skrive, at den tidligere Brøndby-keeper kunne se frem til en længere pause, og at han formentlig havde spillet sin sidste kamp for Schalke 04, inden hans lejeaftale udløber til sommer, og han vender tilbage til Eintracht Frankfurt. 

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus