• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Nikolaj Kesting

Haaland sætter ord på transfer-rygter

Foto: Getty Images

Den norske superstjerne har ikke snakket med sin agent i en måned og håber, rygterne om sit prisskilt netop bare er rygter.

Af Nikolaj Kesting

Der er ikke mange dage for tiden, hvor Erling Braut Haaland ikke bliver rygtet til en ny klub. Men tirsdag er Halaand selv ude og mane de rygter til jorden. 

Det skriver Sky Sport. 

For tiden er Dortmund på træningslejr i Schweiz og her mødte nordmanden selv pressen. Han afviste, at der skulle være en snarlig transfer på vej. 

- Jeg har ikke rigtig noget at sige om det. Jeg har tre år tilbage af min kontrakt og jeg nyder min tilværelse i Dortmund. Før i går havde jeg ikke talt med min agent i en måned. Jeg tror, I har jeres svar der, siger Haaland. 

Det er først og fremmest Chelsea, som er blevet sat i forbindelse med et Haaland-skifte. Ifølge Sky Sport har klubben allerede fået afvist et bud på angriberen. Her tilbød Chelsea et højt millionbeløb samt en spiller i bytte. 

Efterfølgende er det blevet reporteret, at et skifte på svimlende 175 millioner pund - altså på den gode side af 1,5 milliarder kroner - kunne komme på tale. Det prisskilt er Haaland dog ikke vild med at få sat på sig selv. 

- Jeg går ikke rigtig op i det. Det er mange penge. For at være ærlig håber jeg, det er rygter, for det er rigtig mange penge for en person, siger Erling Braut Haaland.

Bliver Haaland i Dortmund en sæson til, kan han i sommeren 2022 erhverves for 70 millioner pund på grund af en klausul i sin kontrakt. Det svarer cirka til 611 millioner kroner.

Haaland målstatistik for Dortmund er næsten til at blive lige så ør i hovedet af som hans rygtede transfersum. I 59 kampe har nordmanden lavet 57 mål for Dortmund. 10 af dem faldt i sidste sæsons udgave af Champions League, hvor han blev topscorer med ti mål.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020