• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Lindstrøm-hyldest: Han er bare en superstjerne

Foto: Getty Images

Morten Bruun glæder sig over Jesper Lindstrøm, der ifølge TV 2 SPORT-kommentatoren har gang i 'den perfekte optakt til VM'.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er benhård kamp om startpladserne på Danmarks landshold forud for VM i Qatar, og derfor er det selvsagt helt afgørende for de forskellige bejlere at få vist sig godt frem i den kommende måneds tid. 

Og det må man sige, at Jesper Lindstrøm gjorde i weekenden, da den tidligere Brøndby-spiller scorede et kongemål i Frankfurts 2-0-sejr over Union Berlin. Netop derfor er det da også Lindstrøm, som fodboldekspert Morten Bruun har valgt at fremhæve i sin ugentlige VM-klumme for TV 2 SPORT, hvor kommentatoren tager temperaturen på de landsholdsaktuelle spillere. 

- Jesper Lindstrøm er ugens klare succeshistorie. Han spillede igen en nøglerolle i weekenden, og så viste han jo bare så stort et overskud på det mål, han scorede. Han er bare en superstjerne i Frankfurt lige nu, og vi kan roligt sige, at han har gang i den perfekte optakt til VM, lyder det således fra Morten Bruun. 

Blandt ugens succeshistorier glæder Morten Bruun sig desuden over startpladserne til Mikkel Damsgaard, Kasper Dolberg og Andreas Christensen, mens kommentatoren til gengæld ærgrer sig over Simon Kjærs skade. 

Bruun beskriver endvidere Yussuf Poulsens situation som 'virkelig presset', idet angriberen var udeladt fra RB Leipzigs trup i weekenden.