• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Medie: Dolberg og Delaney skal have ny træner

Foto: Getty Images

Efter lørdagens 5-2-nederlag til Bochum skal de fire danskere i Hoffenheim angiveligt have ny cheftræner.

Af Lars Gram-Hanssen

Kasper Dolberg og Thomas Delaney skiftede begge fra Sevilla til Hoffenheim i januar, og de to danske landsholdsstjerner er ankommet til en klub, der i øjeblikket befinder sig i en krise. 

Og ifølge Bild har krisen nu vokset sig så stor, at Dolberg og Delaney skal have ny chef. Ifølge Bild er Hoffenheim-cheftræner André Breitenreiter søndag blevet informeret om, at hans tid som cheftræner i klubben er forbi. 

Fyringen, der endnu ikke er officielt meldt ud, falder i kølvandet på lørdagens 5-2-nederlag til Bochum, hvor Hoffenheim var bagud med 3-0 ved pausen. Allerede efter slutfløjtet indikerede Hoffenheim-direktør Alexander Rosen, at en trænerfyring kunne være på trapperne. 

- Vi må stille spørgsmålstegn ved alt. Måske er vi nødt til at stille det store spørgsmål, lød det fra Rosen efter det store nederlag, der efterlader Hoffenheim på 14. pladsen i Bundesligaen, blot tre point fra 16. pladsen, der betyder en playoff-kamp om at blive i Bundesligaen. 

Kasper Dolberg spillede samtidlige 90 minutter i lørdagens opgør, mens Thomas Delaney blev taget ud med 11 minutter tilbage. Robert Skov og Jacob Bruun Larsen sad ude med skader.