• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Mere konkurrence til Ingvartsen: Union henter Max Kruse

Foto: Getty Images

Union Berlin henter 32-årige Max Kruse til offensiven.

Af Victor Risager

Marcus Ingvartsen kommer ikke sovende til spilletid i Union Berlin i den kommende sæson.

Bundesliga-klubben kunne forleden præsentere angriberen Cedric Teuchert fra Schalke, og nu henter de endnu en spiller til offensiven i form af erfarne Max Kruse. Det bekræfter Union Berlin på sin hjemmeside.

Læs også:Konkurrence til Ingvartsen: Union Berlin henter angriber i Schalke

Max Kruse, der er fyldt 32 år, kommer til Union Berlin, efter at hans aftale med Fenerbahce blev ophævet tidligere på sommeren. Og at han kommer gratis med erfaring fra udlændet vækker glæde i Berlin.

- Med Max Kruse henter vi en spiller, der har bevist sin kvalitet i årevis både nationalt og internationalt. Med hans offensive kvaliteter og Bundesliga-erfaringer vil han hjælpe os med at nå vores mål i den nye sæson.

- Vi er meget glade for, at en spiller af denne kvalitet kan hentes gratis. Han havde mange muligheder og besluttede at skifte til Union, til trods for at pengene var meget større andetsteds, hvilket viser, at Union som klub kan score point på andre værdier, siger Oliver Ruhnert, der er fodbolddirektør i klubben.

Max Kruse har tidligere spillet i flere tyske klubber som Werder Bremen, Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg, Freiburg og St. Pauli. Han har også 14 landskampe for Tyskland på cv’et, og det er altså en prominent holdkammerat, danske Marcus Ingvartsen har fået sig. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus