Video : Tipsbladet
Bundesliga

Nu holder han særligt øje med Thorups talisman

Phillip Tietz har været helt suveræn for Jess Thorup i danskerens to første kampe i spidsen for FC Augsburg, og snart kan han høvle mål ind for et langt bedre hold.

Jess Thorup har fået en decideret drømmestart som træner for FC Augsburg, hvor holdet indtil videre har hamret den ene bold i nettet efter den anden. 

En af de spillere, som er vokset med danskerens ankomst, er 26-årige Phillip Tietz. Den tyske angriber kom til klubben i sommer, og han er kommet på måltavlen i begge opgør under Thorup - i øvrigt de to eneste mål, han endnu har scoret i Augsburg-trøjen indtil nu. 

Men han skulle altså gøre det rigtig godt, for selveste Julian Nagelsmann var på stadion for at se ham nærmere, da man slog Wolfsburg i weekenden. Det skriver Kicker.

Julian Nagelsmann holder udkig efter en reserveangriber til den EM-trup, som skal forsøge at skabe noget stort på hjemmebane næste sæson, og her kan Tietz altså være et bud. Det er i hvert fald en spiller, som arbejder i holdets tjeneste, mener holdkammeraten Elvis Rexhbecaj. 

- "Tietzi" er en spiller, der løber mange meter, som arbejder meget for holdet, og heldigvis har han fået belønning for det, siger han.

Jess Thorup kan også lide, hvan han ser fra sin angriber. 

- Han er ikke bare en angriber, der kan score mål. Han er en holdspiller, og han hjælper meget med at presse, lyder det danskeren. 

Måske det tyske landshold også snart kan glæde sig over at råde over ham.