• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Ny Bundesliga-dansker: Jeg har overrasket positivt

Foto: Hertha Berlin

Oliver Christensens start i Hertha BSC har været bedre, end klubben havde forventet, siger han selv.

Af Victor Risager

Oliver Christensen forlod i sommer den danske Superliga og OB, og i stedet fløj “Gribben fra Kerteminde” sydpå til Berlin for at tørne ud for Hertha BSC i den bedste tyske række, Bundesligaen.

Det var ikke en billig transfer, og der var snak om en pris på godt og vel 22,5 millioner danske kroner. Men selvom Hertha BSC altså måtte frem med det store dankort for at købe 22-årige Oliver Christensen, har målmanden hidtil overgået forventningerne i klubben. 

Det fortæller han selv til Discovery+.

- Jeg har fået den feedback, at de synes, jeg har overrasket dem positivt i forhold til den fornemmelse, de havde, da de købte mig. Det er positivt. Jeg blev jo købt for en forholdsvis stor sum penge, så det er altid dejligt at overraske positivt den vej rundt. Det er primært den feedback, jeg har fået, siger Oliver Christensen til programmet “Start 11’eren” på Discovery+ og tilføjer:

- Der er så også nogle ting, jeg skal arbejde på, for at kunne tage skridtet til at blive førstemålmand på et tidspunkt.

Se hele klippet med den danske keeper i videoen øverst i artiklen.

Oliver Christensen har endnu ikke fået debut i Bundesliga-klubben, men til gengæld har han dog ifølge Bild fået et nyt kælenavn i Hertha BSC. Læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020