• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Landsholdets Simon Kjær tiltræder i den tyske Bundesliga-klub VFL Wolfsburg på en fire-årig kontrakt.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Helt som ventet skifter landsholdets centerforsvarer Simon Kjær nu fra italienske Palermo til VFL Wolfsburg i den tyske Bundesliga. Kjær får en fire-årig kontrakt i folkevognsklubben gældende til sommeren 2014.

- Simon er ikke bare en god, aggressiv forsvarsspiller. På trods af sin unge alder tilfører han personlighed og lederegenskaber til forsvaret, siger Wolfsburgs sportsdirektør Dieter Hoeness til klubbens hjemmeside.

Simon Kjær har været i de tidligere tyske mestres søgelys længe. Faktisk forsøgte Thomas Kahlenbergs klub allerede i vinter at hente Simon Kjær til Tyskland.

- Vi har set Simon i aktion flere gange. Senest med vores nye cheftræner Steve McClaren i VM-forberedelseskampen mod Senegal (i Aalborg, red.). Det er ingen hemmelighed, at vi ønskede at hente ham allerede i vinterens transfervindue, men dengang var Palermo ikke klar til at lade ham skifte. Vi er glade for, at alt nu er på plads, og at han har valgt os, forklarer Hoeness.

Også Simon Kjær glæder sig over de nye udfordringer i Tyskland.

- Klubskiftet er min chance for at spille i en topklub. Jeg tror, det er det rigtige skridt for mig. Vi har et stærkt hold, der kan spille med i toppen af Bundesligaen. Nu skal jeg sikre mig en stamplads, siger Kjær.

Det forventes at Wolfsburg har betalt i omegnen af 90 millioner kroner for Simon Kjær. Det er tre gange mere end hvad Palermo i 2008 betalte FC Midtjylland for den talentfulde forsvarsspiller.

Superliga

Mere Superliga

Fokus