Foto: Getty Images
Bundesliga

Pønser på klubskifte: Jeg vil ikke sidde på bænken

Den danske spydspids Yussuf Poulsen kan snart være fortid i RB Leipzig, hvis han ikke får mere spilletid.

Efter ti år og over 350 kampe for RB Leizig kan Yussuf Poulsen snart være nødsaget til at finde en ny arbejdsgiver. 

Den danske frontangriber fortæller i interview med det tyske medie Kicker, at han bliver nødt til at skifte, hvis han ikke får mere spilletid i den østtyske klub. 

- Jeg vil gerne spille på højeste niveau så længe som muligt. Så længe det er muligt i Leipzig, er det fantastisk. Hvis det ikke fungerer længere, bliver der nødt til at ske en forandring. Jeg er ikke en spiller, der sidder på bænken hele tiden, fortæller danskeren. 

Poulsen kom til RB Leipzig fra Lyngby BK i 2013. Siden skiftet har han tørnet ud for de hvidklædte østtyskere 353 gange og er altså den spiller i klubbens historie, der har optrådt flest gange. 

I indeværende sæson er det dog ikke blev til meget tid på grønsværen for den danske angriber. Poulsen har blot startet inde i tre kampe i Bundesligaen. Noget af den manglende spilletid skyldes skadesproblemer i starten af sæsonen. Desuden har klubben fået en ny angriber ind i folden i form af Timo Werner, der har sendt Poulsen ud i truppens periferi. 

Poulsen blev heller ikke udtaget til Danmarks netop overståede EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kasakhstan, hvor den nye mand i front, Rasmus Højlund, løb med overskrifterne, efter han lavede fem mål i de to opgør.

Yussuf Poulsens kontrakt udløber med Leipzig næste sommer, og indtil videre har angriberen ikke modtaget et tilbud om kontraktforlængelse fra cheftræneren, Marco Rose.