• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Sparer mere end 100 millioner: Rønnow og holdkammeraterne går ned i løn

Foto: Getty Images

Frederik Rønnow og resten af spillerne i Eintracht Frankfurt går ned i løn.

Af Victor Risager

Den raserende coronavirus-pandemi har sat mange fodboldklubber verden over i økonomiske problemer, og for at hjælpe klubberne har mange spillere valgt at gå ned i løn.

FC Barcelona, Real Madrid og Juventus er blandt de klubber, hvor spillerne er gået ned i løn, og nu gør spillerne i Eintracht Frankfurt det samme.

I den tyske Bundesliga-klub, hvor danske Frederik Rønnow er på kontrakt, går spillere, trænere og bestyrelsesmedlemmer nu 20 procent ned i løn i april, maj og juni. Det meddeler Frankfurt på sin hjemmeside.

- Vi vil komme igennem disse vanskelige tider i fællesskab. Vi ved, at mange medarbejdere i klubben bidrager til det på forskellige måder. Vi på fodboldsiden anerkender også vores ansvar. Samtalerne med spillerne var meget positive, og de har alle en stor forståelse og fornemmelse af deres rolle og ansvar.

- Gutterne havde allerede givet udtryk for deres vilje til at gå ned i løn i starten af krisen. For dem handler det hovedsageligt om, hvordan de kan beskytte personalet i Eintracht, siger Fredi Bobic, der er klubbens sportschef.  

Frankfurt oplyses, at de sparer 112,5 millioner kroner som følge af lønnedgangen.

Bundesligaen har ligesom mange andre ligaer været sat på pause siden starten af marts, men det forventes, at turneringen genoptages i starten af maj – dog bliver det uden tilskuere. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus