• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Atalanta-boss: Fortryder ikke Højlund-salg

Foto: Getty Images

I Atalanta er de stolte over den pris, som de fik for Rasmus Højlund.

Af Oliver Okstrøm

Rasmus Højlund blev i sommerens transfervindue den dyreste danske fodboldspiller nogensinde, da han rykkede fra Atalanta til Manchester United. Det er en handel, som den italienske klubs direktør Luca Percassi nu ser tilbage på med tilfredshed.

Det slår han fast i et interview med Sky Sport Italia.

- Vi solgte Højlund til en god pris, og det gør os stolte. Vi har mange hjælpere, og nogle af dem er stille, der arbejder godt bag kulisserne for at finde talenter som ham, siger han og fortsætter:

- Vi ved, hvem vi er, og hvor vi kommer fra. Den mentalitet vil aldrig ændre sig, siger Luca Percassi, som ikke fortryder noget ved salget af den danske landsholdsangriber.

Det står også klart for ham, hvordan forskellen på dem og de engelske hold er.

- Italienerne forbedrer sig i Europa, og Serie A forbedrer sig også, da det altid er en svær og konkurrencedygtig liga med gode trænere. Premier LEague er i front, når det kommer til økomonisk magt. Men jeg tror, at Italien er lige bag dem i forhold til at være den mest spændende liga i Europa.

Rasmus Højlund har endnu ikke scoret i Premier League, men det er blevet til fem scoringer i Champions League i denne sæson for den 20-årige dansker, som alle kan ses i videoen i toppen af artiklen.

Samlet blev prisen på omkring 560 millioner kroner for Højlund.