• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Atalanta-boss revser dommerkendelse

Foto: Getty Images

Atalantas cheftræner var ikke enig i dommerens beslutning om at udvise Remo Freuler efter et kvarters spil.

Af Victor Risager

Atalanta løb ind i et smalt nederlag på hjemmebane til Real Madrid i den første af to Champions League-ottendedelsfinaler onsdag aften, og især én ting frustrerer Gian Piero Gasperini efter kampen.

Efter 17 minutters spil blev italienernes Remo Freuler udvist for en tackling på spaniernes Ferland Mendy, og den dom var alt for hård, mener Atalanta-træneren.

- Det, der er tilbage, er en bitterhed over, at vi ikke kunne få spillet den kamp, vi ventede på.

- Jeg ved ikke, hvad resultatet ville være blevet, men kampen blev fuldstændig ødelagt af en hændelse, der blev bedømt helt overdrevent, siger Gian Piero Gasperini ifølge Football Italia med henvisning til det røde kort.

Helt utilfreds var den italienske træner imidlertid ikke med, at Atalanta tabte med kun et mål og stadig er i live inden returkampen på Santiago Bernabeu.

- Det sætter os på en måde i den bedst mulige position, da vi kun kan bruge en sejr og ikke kan tænke på noget andet! Vi havde håbet på et andet resultat og frem for alt en anden kamp. Vi var i de sidste minutter, vi var bare nødt til at holde resultatet hjem. Alligevel indkasserede vi et mål. Det var næsten en tilfældighed og er en skam.

- I betragtning af hvordan kampen gik, er et 1-0-resultat ikke engang så slemt, men vi ærgrer os over, at vi ikke fik muligheden for at spille, siger han.

Udvisningen skabte også debat hos TV3 Sports eksperter, Jesper Grønkjær og Preben Elkjær - se situationen og deres diskussion i videoen øverst i artiklen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: OB - SønderjyskE

Vinderen af dette opgør holder sig fri af nedrykningsballaden, mens taberen kan blive involveret.

Mere Superliga

Fokus