Video : Tipsbladet
Champions League

Dreyer træt af lange bolde: Må godt turde spille

Anders Dreyer ærgrer sig over, hvordan der blev spillet i anden halvleg mod AEK Larnaca.

FC Midtjylland måtte nøjes med 1-1 i hjemmekampen mod AEK Larnaca i Champions League-kvalifikationen. Dermed fik de ikke det bedste udgangspunkt for returkampen, men midtjydernes Anders Dreyer har en stor tro på, at det kan lade sig gøre, selvom det denne aften blev til en del misbrugte chancer.

Det fortæller han i et interview med TV3+ umiddelbart efter slutfløjtet.

- Det er da irriterende, men heldigvis kommer vi frem til en masse. Det var noget andet, hvis vi ikke kom frem til noget som helst, så havde vi et større problem, end vi har nu, siger han og fortsætter:

- Men vi har spillet to kampe og scoret to mål. Det synes vi ikke er nok i Midtjylland. Vi ville gerne have lavet nogle flere mål, men sådan skulle det ikke være i dag, lyder det fra Anders Dreyer.

Han peger desuden på, at mens man i første halvleg havde flere chancer, så blev det en del anderledes i anden halvleg på den front. Der var han ikke i tvivl om, hvad der var galt.

- Vi må godt turde spille noget mere og spille fremad i banen i stedet for, at det bliver de lange bolde hele tiden. Fordi når vi gør det og kommer ned bagved, så bliver det farligt hver gang, som vi så i første halvleg. Vi mangler lige det sidste, men jeg er sikker på, at det kommer, når vi får prikket hul på det, fortæller Dreyer.

Selv manglede der lidt fra Dreyers side i kampen, ligesom han kom til en stor mulighed tidligt i opgøret. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.