• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Anders Dehn

Driller FCM og FCK: Kun vi spiller CL

Foto: Getty Images

Er Malmö FF den største klub i Skandinavien? Det er i hvert fald den eneste, der spiller Champions League, griner klubbens danske træner.

Af Anders Dehn

Tirsdag aften træder Malmö FF igen ind i Champions Leagues gruppespil, og det har fået en gammel diskussion til at vende tilbage: Hvilken er den største klub i Skandinavien? I Politiken driller Jon Dahl Tomasson de bedste danske bud.

Han siger ikke direkte, om han ser MFF som større end FC København og FC Midtjylland, men konstaterer med et grin:

- Det, man kan sige, er, at vi er de eneste, der spiller Champions League i år, og det er facts, lyder det fra Jon Dahl Tomasson i Politiken.

Mandag var han endnu mere klar i mælet. Til mediet Fotmob sagde han om Malmös chancer i denne sæsons gruppespil:

- I sidste ende har vi også ambitioner. Vi ved, vi skal spille mod nogle rigtig gode klubber. Vi er den største klub i Skandinavien, men det har meget at gøre med penge. Vi kan ikke sammenligne os med de andre. Men vi slog Rangers og Ludogorets. De andre klubber er også rigtig store.

Tomasson og co. tager hul på Champions League-gruppespillet tirsdag aften, når holdet får besøg af Juventus. De øvrige hold i gruppen er Chelsea og Zenit fra Skt. Petersborg. 

Det er selvsagt en svær pulje, men Malmös danske midtbanestjerne, Anders "AC" Christiansen, tror på, at holdet kan få point mod hvem som helst.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020