Dybt forundret Laudrup: Det er helt i skoven

Michael Laudrup og Preben Elkjær forstod ikke meget af kendelserne i et par situationer i Manchester Citys 7-0 blamage af RB Leipzig.

Målcifrene antyder totalt dominans, da Manchester City tirsdag spillede sig videre i Champions League ved at udradere RB Leipzig med hele 7-0.

Manchester City var klart bedst, og sejren var fuldt fortjent. Alligevel kom kampens dommer Slavko Vincic i skarp fokus på grund af to kontroversielle kendelser, der begge gik Manchester Citys vej, i første halvleg.

Først tildelte han det engelske mandskab et straffespark, efter bolden blev headet op på armen af en Leipzig-spiller i eget felt. Man skal dog finde de helt skarpe briller frem, hvis man kan se den faktiske kontakt. I nedtaken på Viaplay sagde Preben Elkjær i hvert fald, at efter 27 gange kan han stadig ikke se den.

Senere kom målmand Ederson voldsomt ud af sit mål, hvor han i høj fart flæskede Timo Werner. Til stor forbløffelse endte det med et Manchester City-frispark og et gult kort til tyskeren. En kendelse, som er helt hen i skoven, mener ekspert Michael Laudrup.

- Så ser vi et gult kort, og så tænker vi; hvad kan det være for? Og kommer så den tredje ting - frispark til Manchester City. Og så siger man, at man kan ikke få frispark for at brokke sig, så hvor er frisparket? Altså... Den er helt hen i skoven den her, lyder Laudrups dom til Viaplay.

Heller ikke denne kendelse kunne Preben Elkjær forstå, og konsekvensen burde have været langt højere for Ederson.

- Det er helt vildt. Det er på grænsen til et rødt kort.

- Den sidste her er totalt uforståeligt, og så får man jo også tanken, hvad er der med dommer? Spørger Elkjær, inden Laudrup følger op;

- Hvad er oddset på, at han ikke får flere kampe i dette års Champions League? Lyder det fra landsholdslegenden.

Udover de to kendelser vil kampen særligt blive husket for Erling Haalands vilde målshow, hvor nordmanden scorede hele fem gange.

Alle situationerne foregik i første halvleg. Se hele snakken om de bemærkelsesværdige kendelser i afspilleren over artiklen.