Video : Tipsbladet
Champions League

- FCK kommer undet et hårdt tryk fra starten

FC København kan godt forvente et ekstremt oplagt Sparta Prag-hold til returopgøret, forudser Viaplay-ekspert.

Trods flere gode chancer endte det helt uden mål, da FC København tog imod Sparta Prag på Østerbro tirsdag aften, og derfor er der status quo forud for returopgøret på tjekkisk jord i næste uge.

Og mens Sparta Prag overlod en del initiativ til “Løverne” tirsdag, skal FCK forvente at blive sat gevaldigt under pres på tjekkernes hjemmebane. Sådan lyder det fra Viaplay-ekspert Martin Jørgensen.

- FCK skal forberede sig på, at de kommer under et hårdt tryk fra starten. Der er ingen tvivl om, at Sparta Prag vil gå og prøve at få hjemmebanen til at give den fordel, den nu kan give, sagde Jørgensen i nedtakten af tirsdagens kamp.

- Så skal FCK jo lave samme mandfolkepræstation, som Sparta Prag gjorde i Parken i dag: Der skal tackles igennem, og de skal være kompakte i kæderne, og så skal de slå til på omstillingerne, de kommer til at få. Og i momenterne, hvor FCK har bolden, skal de spille som i aften, fordi så er de det bedste fodboldhold.

- Det skal ikke blive for hektisk, det skal ikke blive en slåskamp, og det skal ikke blive for fysisk, for så har Sparta Prag en fordel.

Returopgøret spilles tirsdag den 15. august klokken 19.00.