FCK taber for første gang i Youth League

FC København tabte for første gang i dette års Youth League, da de var på besøg hos Bayern München.

Tipsbladet i München.

Mens FC Københavns førstehold onsdag aften skal forsøge at spille sig tættere på videre avancement i Champions League, var klubbens ungdomshold allerede sikret avancement i Youth League før deres kamp mod Bayern München onsdag eftermiddag.

Der er dog stadig førstepladsen at spille om med Bayern München, men med et 2-1 nederlag på det såkaldte FC Bayern Campus kunne de unge “løver” ikke sikre sig den plads allerede onsdag.

FCK kom ellers foran takket være en scoring af 17-årige Amin Chiakha tidligt i anden halvleg. Angriberen blev sendt i dybden efter en stikning af midtbanespiller Humor Nemeth, og fra tæt hold svigtede Chiakha ikke.

Og det har han generelt ikke gjort i turnerinen. Målet var - ifølge Transfermarkt - hans femte i lige så mange kampe i Youth League i denne sæson.

Målet udløste selvsagt stor jubel fra en god portion FC København-fans, der havde taget turen til FC Bayern Campus for at se talenter i aktion og som leverede stor opbakning til de københavnske talenter.

Scoringen fik Bayern München fremover stepperne, og med små tyve minutter igen kom udligningen. Angriber Emirhan Demircan kom godt op og headede bolden flot ind bag Andreas Dithmer i FC Købenahvns mål.

Kort efter var den gal igen. Endnu engang var det Emirhan Demircan, der var på pletten, men denne gang var den med en afslutning fra tæt hold. Det blev kampens sidste mål, og den sluttede dermed 2-1,

FC Københavns talenter indkasserede dermed deres første nederlag i en flot kampagne i Youth League, hvor de har slået Galatasaray på udebane, Bayern München på hjemmebane samt Manchester United på udebane. Derudover har holdet spillet uafgjort med Manchester United på hjemmebane og altså tabt til Bayern München ude.

FCK er dog stadig på førstepladsen i puljen og kan sikre den endegyldigt med en sejr over Galatasaray i den sidste gruppekamp den 12. december på hjemmebane.