Video : Tipsbladet
Champions League

Gik hårdt til Haaland: Jeg har fået lidt beskeder

Oscar Højlund gik hårdt til Haaland, og det blev bemærket af venner og bekendte.

FREDERIKSBERG (Tipsbladet): Det kan være svært at blive indskiftet i en kamp og så sætte aftryk på kampen - men imod Manchester City i sidste uge skulle Oscar Højlund kun bruge ganske kort tid på banen for at komme i fokus.

Hurtigt gik Oscar Højlund ind i en duel med stjernen Erling Haaland, der faldt omkuld og fik et - måske lidt tyndt - frispark af kampens spanske dommer. En kendelse, Rasmus Falk efterfølgende kaldte et “star-kald”.

Onsdag blev den 19-årige midtbanespiller spurgt ind til situationen af Tipsbladet og den øvrige presse efter FC Københavns træning.

- Det er vigtigt for mig selv at sætte mig igennem på banen, og det fik jeg gjort. Det var ikke så dårligt, det var mod ham (Haaland, red.) heller, så det var fint, lyder det fra en smilende Oscar Højlund.

Har du fået lidt beskeder efterfølgende?

- Ja, det har jeg. Der har været lidt, men jeg tager det ikke så tungt. Det er fint.

- Folk har bare sagt, at jeg var stærk og sådan noget. Det er, hvad det er. Jeg læser det, og så er der ikke så meget mere, siger han.

Oscar Højlund, 19 år, har fået spilletid i FC Københavns seneste to kampe - først i form af en indskiftning mod Manchester City og siden i form af en startplads mod Silkeborg IF. Næste chance for spilletid er mod FC Nordsjælland mandag.