• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Henter stjerne - men må ikke bruge ham mod FCK

Foto: Getty Images

Bayern München er meget tæt på at hente en forsvarspiller, men må ikke bruge ham mod FCK i Champions League.

Af Victor Risager

Bayern München er tæt på at hente en gammel kending tilbage i form af forsvarsspilleren Jerome Boateng. Det skriver flere transferjournalister, heriblandt Florian Plettenberg fra tyske Sky og Fabrizio Romano.

Søndag har Bayern München også selv bekræftet, at den 35-årige stopper træner med i disse dage. Det er muligt, fordi Boateng har stået uden kontrakt siden sommer, hvor han brød med Lyon.

Flere af Bayern Münchens forsvarsspillere har døjet med skader på det seneste, og Matthijs de Ligt er blandt andet ude i denne tid. Derfor er der sandsynligvis også udsigt til spilletid for Boateng, der kender klubben godt, eftersom han har spillet 10 sæsoner i den fra 2011 til 2021.

Spilletid bliver det dog ikke til mod FC København i Parken i tirsdagens Champions League-brag.

Klubber i Champions League skal nemlig registrere deres trupper til turneringen i starten af september, og der kan ikke tilføjes spillere til efterfølgende. Derfor vil Jerome Boateng heller ikke være med, når FCK gæster Bayern München i november, og han må nøjes med at spille ligakampe for Bayern München.

Jerome Boateng, 35 år, står noteret for 363 kampe for Bayern München og har blandt andet vundet Champions League med klubben.